"Azzal egyet kell értsek, hogy a komment rész igenis arra van fenntartva, hogy az emberek véleményt nyilvánítsanak.. Ám a sajtó, jelen esetben ebben a formában (origo), viszont NEM! Üzenet ez a cikk (direkt nem kritika, ahhoz ugyanis ez igencsak kevés..) írójának, és annak aki ezt publikálni engedte. Ha egy ilyen pocsék írást (értem ezt nyelvtanra, stílusra, írásmódra ) szeretnék olvasni, beírom a keresőmbe vmelyik bloghost oldal címét, és elolvasom valami 18 éves, "nagyvilági kritikus" blogját. Ez itt nem ennek a helye, és nem ilyen kéne, hogy legyen a formája.
Üzenet azoknak, akik kommentekben azt fejtegették, hogy ilyen szerelem nincs, illetve az ilyen érzés mind könyvbéli ámítás, csak sajnálni tudom őket, hogy nem áll módjukban érzelmeket ilyen mélységben megélni... Bár ahogy a mondás is tartja, gazdagok, a lelki szegények. :)) A film nem rossz vagy jó, MÁS. Mint ahogy a könyv is. Pont ezért sikeres. Pont ezért nem tudnak vele mit kezdeni a korlátolt, szűk látókörű emberek. Mellesleg "kritikus drága", tessék kimozdulni Magyarországról, vagy csak research mielőtt írunk... Jelenleg a Twilight rajongók zöme, mind Angliában, mind az USA-ban 25-45 közötti nő... Szerintem ők, már nem Robert Pattinsonba szerelmesek. :) Origo, legközelebb egy irodalmi nulla ne írjon ilyen témában cikket, végtelenül unintelligensnek hat. Köszönet.. :) " /forrás: http://www.origo.hu/filmklub/blog/kritika/20091120-harapj-belem-mert-elalszom-alkonyat-ujhold-kritika-twilight.html /

Nos a fentebb idézett fórumhozzászólást egy Alkonyat-fikázó cikkre válaszolta egy csaj/nő, akivel én teljes mértékben egyet értek. A cikk az origón olvasható, teljes mértékben felháborított engem is. Nos, valóban Twilight-fan vagyok, olvastam, láttam, imádom stb. De ettől függetlenül képes vagyok józanul megítélni a látottakat és olvasottakat. Azt írja a cikk szerzője, hogy kifejezetten unalmas és szánalmas az Újhold is, az Alkonyat is, meg nincs sok akció meg ilyenek... -> Rohadj már meg, ez nem egy akciófilm, nem pornófilm, nem thriller, nem sorolható be igazából egyik jól ismert filmtípusba sem. Aki akciót akar nézni, annak javaslom a Gamer - Játék a végsőkig-et például, moziba láttam, kurvajó akciófilm. Aki pornót akar, az töltsön le sokat, abba lesz szex valóban, de érzelmek nem igazán... Aki meg vérbeli thrillert akar, az nézze meg a Másik Én-t, vagy a Hívatlan vendéget, vagy akár Az apokalipszis lovasait. Számtalan jó film van minden kategóriában. Ez nem jelenti azt, hogy le kell húzni a nekünk nem tetszőt. Bizonyára nem minden Twilight rajongó csak és kizárólag azért szereti, mert úúú de jóképű(ek) a színész srác(ok)... hanem egyesek rendelkeznek kifinomult érzelmi intelligenciával, urambocsá' szeretnek olvasni és el is olvasták szépen a könyveket, még a film előtt, így a színészhez kötni esély sem volt. Majd kíváncsian beültek a moziba, hogy lássák, amit olvastak, és állítom, hogy a legtöbbjük nem csalódott. Köztük én sem. Véleményem szerint jobb filmet nem lehetett volna csinálni 2,5 órában. Basszus, a Gyűrűk Ura is bizonyára részletesebb könyvben, de ettől még a film is remek alkotás. Ezt ne is kérdőjelezze senki, mer leütöm, már tényleg. xD Rúgnám fel ezt a cikkírót is, aki azért, mert még sosem volt szerelmes, meg mert sosem olvasott ilyen témájú könyveket, ezért úgy érzi, hogy ő aztán lefikázza... igen, előbb utána kéne nézni... köcsög. xD Én pont a mai napon lettem 19 éves. Imádom a Twilight Saga-t, a nővéreim úgyszintén, pedig egyik 27, másik 29 éves, olvasták, látták, imádják. Anyukám mindjárt 50 éves, de még őt is elvarázsolta a történet, szóval ennyit erről. És nem árt hozzátennem, hogy anyukám, tesóim, és én személyiségileg nagyon különbözünk. :P De ebben egyetértünk. Úgyhogy, akinek nem tetszik az Alkonyat, ne olvassa, ne nézze, és ne is kritizálja... aztán akkor mindenkinek úgy jó, ahogy van. Jaaaaj, én mennyi mindent tudnék fikázni, te jó ég. De nem teszem, mert nem feltétlenül szar valami, ami nem egyezik az ízlésemmel. Ennyit a sztorihoz. Pont.

Szép kis szülinap, felhúzza az agyam egy ilyen gyökér cikkíró. :P

A bejegyzés trackback címe:

https://silvercat.blog.hu/api/trackback/id/tr791556382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása